Team

TekLab-teamet er de mest aktive deltakerne i TekLab-nettverket. Dette er personene som i hovedsak tar initiativ til å sørge for research, planlegging, organisering og finansiering med hensyn til TekLabs prosjekter. Disse deltakerne står også for driften av TekLabs nettsted, og skaper innholdet til nettstedet.

Lars Nyre

Prosjektleiar
Eg er prosjektleiar for TekLab og redaktør for innhaldet på teklab.uib.no.Eg har forska på mediedesign, journalistikk og teknologi frå 1990-talet, og har publisert ei rekkje artiklar innenfor dette tverrfaglege feltet. Eg undervist i medie- og interaksjonsdesign i Media City Bergen, og er professor II ved medieinstituttet ved Universitetet i Stavanger.Eg kjem frå Voss, men likar ikkje å gå på ski. Eg er glad i musikk og har eit alter ego på Spotify kalt DJ Syrenyre.

Frida Sulen

Prosjektkoordinator og komunikasjonsmedarbeider
I TekLab jobber jeg med arrangement, skriver artikler til nettsiden, bidrar til studentinvolvering og er TekLab sin representant under møtene med Bergen Entrepreneurship Academy.Jeg går på andre året medie- og interaksjonsdesign, og har tidligere tatt en mastergrad i naturbasert reiseliv, samt en bachelor i administrasjon- og organisasjonsvitenskap.

Audun Klyve Gulbrandsen

Prosjektutvikler
I TekLab jobber jeg med rådgivning, webutvikling, samt veiledning av studenter innen interaksjonsdesign, programvareutvikling, og entreprenørskap.Jeg har en mastergrad i medie- og interaksjonsdesign fra Universitetet i Bergen.

Kristin Eidsheim

Innholdsprodusent og kommunikasjonsmedarbeider
Mine ansvarsområder i TekLab består av å lage innhold til teklab.uib.no.Jeg er straks ferdig med en bachelor i medie- og interaksjonsdesign, og har en bachelorgrad i markedsføringsledelse fra tidligere.

Paula Jee Ullaland

Innholdsprodusent og kommunikasjonsmedarbeider
Mine arbeidsoppgåver i TekLab er produksjon av innhald til nettsida og drift av TekLab sine profiler på sosiale medier.Til sommaren fullfører eg ein bachelorgrad i medie- og interaksjonsdesign.

Trym Røed Arvesen

Prosjektutvikler
Sammen med Audun har jeg ansvar for utviklingen av teklabs websider, og bistår studenter som faglig mentor innen interaksjonsdesign og programvareutvikling.Jeg har en bachelor i Nye Medier ved Universitetet i Bergen, og har kompetanse innen web, grafisk design, VR og spillutvikling.Jeg er glad i surdeigsbaking, fermentering og annet kulturliv.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram