Team

TekLab-teamet er de mest aktive deltakerne i TekLab-nettverket. Dette er personene som i hovedsak tar initiativ til å sørge for research, planlegging, organisering og finansiering med hensyn til TekLabs prosjekter. Disse deltakerne står også for driften av TekLabs nettsted, og skaper innholdet til nettstedet.

Lars Nyre

Prosjektleiar
Eg er prosjektleiar for TekLab og redaktør for innhaldet på teklab.uib.no.Eg har forska på mediedesign, journalistikk og teknologi frå 1990-talet, og har publisert ei rekkje artiklar innenfor dette tverrfaglege feltet. Eg undervist i medie- og interaksjonsdesign i Media City Bergen, og er professor II ved medieinstituttet ved Universitetet i Stavanger.Eg kjem frå Voss, men likar ikkje å gå på ski. Eg er glad i musikk og har eit alter ego på Spotify kalt DJ Syrenyre.

Audun Klyve Gulbrandsen

Prosjektutvikler
I TekLab jobber jeg med rådgivning, webutvikling, samt veiledning av studenter innen interaksjonsdesign, programvareutvikling, og entreprenørskap.Jeg har en mastergrad i medie- og interaksjonsdesign fra Universitetet i Bergen.

Lone Nyløkken

Webdesign, forsker og prosjektutvikler
I Teklab har jeg sammen med Nora ansvar for å skrive, publisere og designe artikler, samt få ut innholdet på sosiale medier. Hjelper også til med forskning på immersjon i IMMEKS, og utvikling av prosjekter.Har en bachelor i fjernsyns- og multimedieproduksjon fra Universitetet i Stavanger, samt tidligere pedagogisk erfaring som kommer godt med når jeg må steppe inn for forelesere.Ellers er blodet mitt 90% kaffe og sitter inne med 50 ideer - 2 av de er kanskje brukbare. Kommer fra Dombås; ja det er hvor Dovrefjell er. Nei har ikke ridd på moskus.

Julia Hellem Brandt

Forsker og prosjektkoordinator
I TekLab jobber jeg med forskningsarbeid der jeg gjør research og datainnsamling til spennende prosjekter. Til sommeren blir jeg ferdig med en bachelorgrad i medie- og interaksjonsdesign, og planlegger videre å ta en master innenfor dette.

Oliver Cameron

Video producer
My job at TekLab is to showcase the exciting and innovative projects that are currently taking place.I have a bachelor's in filmmaking and a passion for creating content. I'm addicted to media and live to tell stories.

Helene Høylandskjær

Forsker og prosjektkoordinator
Jeg er forsker og projektkoordinator i TekLab. Jeg fungerer som mellomledd for studenter i medie og teknologifag, bransjen og forskerne når vi driver forskningsarbeid i TekLab. Jeg jobber med alt fra intervjuer til surveys! Akkurat nå går jeg på siste året på Medie- og Interaksjonsdesign og har en bachelor i Sosialantropologi. Jeg elsker å kokkelere! Enten sluker jeg maten eller så er jeg oppslukt av den.

Nora Storebø

Designer, forsker og prosjektutvikler
I TekLab har jeg, sammen med min andre hjernecelle Lone, ansvar for skriving, design og publisering av artikler. Vi står også for publisering av saker på sosiale medier. Jeg har en bachelor i fjernsyns- og multimedieproduksjon og holder nå på med en master i dokumentarproduksjon. Liker å kalle meg selv for en "potet innen media" da jeg kan brukes til mye (bak kamera vel å merke). Slutt å spør unge folk hva de gjør på fritiden for du kommer enten til å få svar "være med venner" eller "trene". Selv om jeg har kreativ kompetanse betyr ikke det at fritiden min er så fargerik. Er fra Austevoll. Trodde egentlig jobbsøknaden sa "Tjen gode penger som fisker" helt til jeg nå innser at det sto "forsker", men det tar jeg på egen kappe.

Trym Røed Arvesen

Prosjektutvikler
I stillingen min hos TekLab har jeg ansvar for utviklingen av TekLabs webside / publiseringsløsning. Jeg bistår også studenter som faglig mentor innen interaksjonsdesign og programvareutvikling.Jeg har en bachelor i Nye Medier ved Universitetet i Bergen, og har kompetanse innen web, grafisk design, VR og spillutvikling.Jeg er glad i surdeigsbaking, fermentering og annet kulturliv.

Alumni


Frida Sulen

Prosjektkoordinator og komunikasjonsmedarbeider
I TekLab jobber jeg med arrangement, skriver artikler til nettsiden, bidrar til studentinvolvering og er TekLab sin representant under møtene med Bergen Entrepreneurship Academy.Jeg går på andre året medie- og interaksjonsdesign, og har tidligere tatt en mastergrad i naturbasert reiseliv, samt en bachelor i administrasjon- og organisasjonsvitenskap.

Kristin Eidsheim

Innholdsprodusent og kommunikasjonsmedarbeider
Mine ansvarsområder i TekLab består av å lage innhold til teklab.uib.no.Jeg er straks ferdig med en bachelor i medie- og interaksjonsdesign, og har en bachelorgrad i markedsføringsledelse fra tidligere.

Paula Jee Ullaland

Innholdsprodusent og kommunikasjonsmedarbeider
Mine arbeidsoppgåver i TekLab er produksjon av innhald til nettsida og drift av TekLab sine profiler på sosiale medier.Til sommaren fullfører eg ein bachelorgrad i medie- og interaksjonsdesign.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram