Podium: Vis vår ungdom

Laget av studentene Emily Poole (Intervjuer av målgrupper og investorer), Stina Jonhsen Høgås (Prosjektleder), Emil Bore Svela (Innholds- og designprodusent) og en student som var video- og stillsbildeprodusent.

Podium sitt mål er å hjelpe Media City Stavanger med å se, bidra til og dra nytte av kulturtilbudet som er Metropolis. Dette skal de gjøre ved å vise dem potensialet i en samlet plattform og vise gevinsten ved å inkludere ungdommen i media. Frem til nå har ungdomskulturhuset Metropolis holdt til der hvor Media City Stavanger skal bygges. Podium vil inkludere denne gruppen i planene fremfor å flytte dem bort.

 

 

 

 

 

Satsningsvilje

Podium har snakket med en rekke personer og bedrifter som alle viser interesse for ideen. Blant annet har disse gode ting å si om Podium:

"Dette er en sak jeg aldri har hørt om, ingen har komt på denne ideen før. Det eksisterer ikke og derfor er det bra."

- Tore Pang, Stavanger Kartell

"Metropolis er et spennende miljø som vi ikke har noe særlig kontakt med. Det hadde vært interessant å se om det var muligheter for samarbeid."

- Gunhild Oddsen, Screen Story

"Podium kan være en meget god rekruttering for de som vil inn i media, eller som bare vil vise fram talentet sitt, utenfor metropolis."

- Frode Søreide, Mediafarm

 

 


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram