Finn deg selv på Future Fest 2023

Var du med og utforsket prototypene som ble presentert på FutureFest under Nordmedia Conference i Bergen i august? Kanskje du finner deg selv på et av bildene.
Foto: Janina Wildermuth
Publisert: 31. august 2023

Det var stor deltakelse på FutureFest ved Media City Bergen den 17. august. TekLab samlet deltakere fra ulike universiteter over hele Norge, samt de som deltok på Nordmedia-konferansen 2023. Hundrevis av mennesker strømmet til for å se prototypene som ble presentert av studenter og medieforskere.

TekLabs medarbeidere Janina Wildermuth, Zulfikar Fahmy og Karsten Quix tok en haug med bilder som du kan finne nedenfor.

Hvis du finner deg selv i et av bildene, men ikke er oppgitt med navn og tilknytning, ber vi deg  sende en epost til Lars.Nyre@uib.no så vil vi korrigere bildeteksten.

If you find yourself in one of the photos, but your name and affiliation are not given, please send an email to Lars.Nyre@uib.no and we will correct the caption.


Publisert: 31. august 2023
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram