Hvilepuls

Hjelp til å roe ned

Stress påvirker hele livet vårt. Helsa vår, humøret vårt, livskvaliteten vår, og relasjonene våre. Stress farger opplevelsene våre og hindrer oss i å oppleve øyeblikket. Vi er mange som opplever stress i et samfunn der alt går fortere og fortere. Det påvirker valgene vi tar og hvordan vi behandler andre mennesker. En uendelig strøm av nyheter og krav om å være konstant påkoblet gjør at selv når vi har et øyeblikk fred og ro, klarer vi ikke å stresse ned.

Til og med foran de flotteste utsikter og i de roligste situasjoner, opplever mange at tankekjøret rundt alt man skulle og burde ha gjort, fortsetter. Vi trenger hjelp til å roe ned.

Løsningen er HVILEPULS! Gjennom en kombinasjon av mindfulness-, meditasjon- og avspenningsøvelser hjelper
Hvilepuls brukeren med å legge bort bekymringer, stresse ned og være i øyeblikket. Hver Hvilepuls-soundpin er skreddersydd for stedet man befinner seg på, eller situasjonen man befinner seg i.

Hvordan fungerer  Hvilepuls?

Appen bruker geolokasjon til å se hvor brukeren befinner seg, og på den måten får brukeren tilgang på SoundPins tilpasset ulike geografiske områder.

Er du stressa? Bare åpne Hvilepuls appen og alle tilgjengelige SoundPins på din lokasjon dukker opp. Klikk på en du ønsker å høre på og lytt til instruksjonene. Du kan også søke etter forslag til avslappende turer, der du kan finne skreddersydde SoundPins.

Soundpins

Les mer:

Hvordan bli entreprenør på ni uker - For tredje år på rad samlet sisteårsstudentene på journalistikk og fjernsyns- og multimedieproduksjon seg i faget Redaksjonell prosjektutvikling og entreprenørskap, også kjent som BFJ302. Kurset har som mål å bidra til at studenter får erfaring med prosjektutvikling og entreprenørskap gjennom å samarbeide med lokale mediehus og start-ups.

Bygger bro mellom utdanning og næringsliv - Med rollen som midlertidige samarbeidspartnere til et ambisiøst startup-prosjekt, fikk en rekke studenter smake på en noe annerledes type utdanning. Det tre måneder lange prosjektet ga et nytt innblikk i hva utdanning kan tilby.


Prototype demo

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram