Hyggetur

En app for hele familien

Hyggetur er en app for hele familien, som skaper harmoni og stimuli for barn og voksne under kjøreturer. Brukerne blir underholdt med funfacts, quizer, lek, og konkurranser knyttet til områdene langs ruten de kjører til hytta.

Unger er utålmodige og rastløse, spesielt på biltur. Gjerne gruer en seg ekstra mye, eller lar være å ta turer. Barn og voksne har gjerne også blikket vendt ned til telefonen, og glemmer verdenen utenfor, og hverandre i bilen.

Kultur- og lokalkunnskap går tapt for de neste generasjonene.  Tjenesten vil ikke bare skape harmoni for en ellers stressende situasjon, men også ivareta lokal- og kulturkunnskap ved å få blikkene vendt opp fra mobilen, og ut mot omverdenen.

Hvordan fungerer Hyggetur?

Hyggetur har flere funksjoner som er lette å bruke og som legger tilrette for en innholdsrik biltur for hele familien!

Hva kan du høre i Hyggetur?

Les mer

Hvordan bli entreprenør på ni uker - For tredje år på rad samlet sisteårsstudentene på journalistikk og fjernsyns- og multimedieproduksjon seg i faget Redaksjonell prosjektutvikling og entreprenørskap, også kjent som BFJ302. Kurset har som mål å bidra til at studenter får erfaring med prosjektutvikling og entreprenørskap gjennom å samarbeide med lokale mediehus og start-ups.

Bygger bro mellom utdanning og næringsliv - Med rollen som midlertidige samarbeidspartnere til et ambisiøst startup-prosjekt, fikk en rekke studenter smake på en noe annerledes type utdanning. Det tre måneder lange prosjektet ga et nytt innblikk i hva utdanning kan tilby.


Prototype demo

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram