Nostalgi

Hva er Nostalgi?

Nostalgi er en måte å reise tilbake i tid gjennom unike perspektiv, autentiske lyder og bevare lokal identitet.

Voksne på 50+ har mange minner og kunnskap om hvordan Stavanger var da de var unge, men ikke alltid noen å dele disse historiene med. Det kan føre til at de savner tilknytning til det lokale fellesskapet som de husker fra før i tiden.

Nostalgi er verktøyet disse voksne kan bruke for å både mimre og lære om byen de vokste opp i og bor i. Her kan de utforske og oppdage minner og fakta som finnes i SoundPins plassert rundt om i byen. I tillegg kan man lage egne lydhistorier til glede for andre.

Hvordan fungerer Nostalgi?

Nostalgi soundpins

Les mer:

Hvordan bli entreprenør på ni uker - For tredje år på rad samlet sisteårsstudentene på journalistikk og fjernsyns- og multimedieproduksjon seg i faget Redaksjonell prosjektutvikling og entreprenørskap, også kjent som BFJ302. Kurset har som mål å bidra til at studenter får erfaring med prosjektutvikling og entreprenørskap gjennom å samarbeide med lokale mediehus og start-ups.

Bygger bro mellom utdanning og næringsliv - Med rollen som midlertidige samarbeidspartnere til et ambisiøst startup-prosjekt, fikk en rekke studenter smake på en noe annerledes type utdanning. Det tre måneder lange prosjektet ga et nytt innblikk i hva utdanning kan tilby.


Prototype demo

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram