TV 2 Grow

TV 2 Grow er en kronologisk samling av innhold til et aktuelt nyhetstema som gjør det enkelt å få oversikt i større saker. Tjenesten gir deg alt du treng å vite om et tema, som til dømes sammendrag, hvem som er aktørene, og ulike meninger fra sosiale media. 

TV 2 Grow er et prosjekt utviklet i samband med kurset "Design for mediebruk" våren 2021 av: Valerie Joanne Halvorsen, Vegard Seljelid Feste, Jonas Gripsrud Hjelmeland, Marie Søvik Bakkevold, Marina Heggernes Jensen. 

Oversikt på dine premisser

TV 2 Grow er en utvidelse for TV 2 sin nettavis og nyhetsapp. Den samler innhold knyttet til større nyhetssaker slik at leseren enkelt kan forstå hva de handler om og utforske dem videre. Det finnes korte sammendrag for en kjapp oppdatering, men også artikler og videoinnhold fra TV 2 og andre nasjonale og internasjonale nyhetstjenester for å gå enda mer i dybden.

Debattinnlegg og kronikker fra ulike nettaviser, meningsmålinger og en Twitter-feed fremhever forskjellige synspunkt. Sånn kan leseren engasjere seg i debatten og sette seg inn i ulike perspektiver.

For travle personer skal det være raskt å finne frem og oppdatere seg når de selv ønsker. Uavhengig av om du sitter i lunsjpausen på jobb, venter på bussen eller akkurat har lagt barna - Grow gir deg oversikt og innsikt på dine premisser.

Førstevalg for nyheter

TV 2 grow har flere fordeler. Blant de er muligheten til å hanke inn igjen lesere som henger etter i saker, gir leserne et nyansert og helhetlig nyhetsbilde og å holde leserne lengre på sine egne sider.

Nyheter kan fort gå ut på dato, men TV 2 grow gjør eldre innhold relevant igjen. Ved å presentere relevante artikler fra TV 2 som en tidslinje bakover i tid kan leseren få inntrykk av hvordan saken har utviklet seg. Eldre saker som ellers ville gått i glemmeboken, kan komme frem i lyset igjen.

Med gamification kan TV 2 grow også engasjere flere og mer. Elementene er blant annet feedback på leste artikler, progresjonsbar som viser hvor mye som er igjen å utforske, og en bekreftelse når alle artikler er lest. Dette kan øke antall artikler som blir lest per bruker, motivere til videre lesning og gjøre det mer spennende å lese

om tema man kanskje ikke ellers ville vært interessert i.

TV 2 grow lar også leseren utforske og gå i dybden. Til tross for hektisk hverdag oppga flere innenfor målgruppen at de setter pris på mer gjennomførte dybdesaker når de en sjelden gang hadde tid til overs. De har en interesse for mer utforskende og dyperegående journalistikk.

Det er mye å holde styr på i en hektisk hverdag når man også ønsker å holde seg oppdatert på nyhetsbildet. TV 2 Grow har derfor som mål å gjøre det enklere å følge med på utviklingen i de store, aktuelle sakene - sånn at man kan fokusere på de viktige tingene i livet.

TV 2 Grow vil skape et spennende, nytt tilbud som imøtekommer travle unge voksne. og på den måten gi TV 2 flere og mer engasjerte lesere.

LES MER:

  • Les innsiktsrapporten her.
  • Les prototypespesifikasjonen her.

LES OGSÅ: Hjelper TV 2 med å lage framtidas strøymetenester


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram