MM-Stories - oppsummert i bobler

Studentene på MIX100 har i løpet av høsten laget prototyper for Manifest Media! Denne gruppen presenterer prototypen MM-Stories hvor de implementerer historier på nettsiden for å nå ut til flere unge voksne.
Publisert: 15. desember 2022

Studentene Lea Nilssen Furrevik, Ingvill Demmo Normann, Remi André Nygård, Joel Berger Stølen og Michela Wilhelmsen har dette semesteret laget prototypen MM-Stories som en del av kurset MIX100 i samarbeid med Tankesmia Manifest i Oslo. Tankesmia Manifest går i gang med en ny mediesatsing kalt Manifest Media som skal bli en digital medieplattform til venstre for midten i norsk politikk. 

Temaet for dette semesteret var å designe løsninger for sosiale medier som skal oppfordre unge voksne til å være med aktiv i politiske diskusjoner. Denne gruppen presenterer nå sin prototype: MM-Stories!

Stories på Manifest Media

Studentene har laget en prototype for Manifest Media der man implementerer stories på nettsiden. På lik linje som på Instagram, SnapChat og FaceBook vil stories, altså historier, dukke opp øverst på nettsiden der brukeren kan klikke seg innpå for å få en kort oppdatering om de nyeste sakene. Sakene blir altså oppsummert i bobler! De vil være tilgjengelige i opptil 24 timer og blir deretter lagt ved som en artikkel sammen det det andre innholdet som finnes på nettsiden. 

Man kan se stories om de forskjellige sakene på Manifest Media. Bilder fra prototypen.

 

Sortert etter tema

Historiene ligger øverst på nettsiden og blir kategorisert ut fra forskjellige temaer; kultur, klima, økonomi, dagens og din mening. Disse kan inneholde alt fra et kort sammendrag av en sak eller et klipp fra en podcast, til bilder, meningsmålinger og kommentarer. Inne på en story kan brukerne trykke seg videre til en sak hvis de ønsker å lese mer.

Historiene blir sortert etter tema. Bilde fra prototypen.

 

Sjekk ut prototypen!

Test prototypen MM-Stories HER, eller sjekk ut de andre prototypene fra MIX100 HER!


Publisert: 15. desember 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram